Nyitókép: körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Csalódást keltő döntetlen született a szombati KFC – MSK Púchov második ligás bajnoki mérkőzésen. Egy hazai győzelem és egy idegenbeli vereség után egy pontot sikerült otthon tartaniuk a komáromiaknak.

 

Az első fél órában jóformán egy helyzetet, kapura tartó lövést sem látott a találkozóra kilátogató, több mint 600 szurkoló. A hazai játékosok láthatóan nem voltak top formában, a passzok, átadások lassúak és rendkívül pontatlanok voltak. A védekezés és a támadás is rengeteg kívánni valót hagyott maga után.

 

A puhóiak már az első pillanattól kezdve célba vették a komáromi kapitányt, Marek Rigót, akit mikor csak tudtak, durván szereltek – ha kellett, ha nem.

 hirdetes_300x300  

 

Olejník edző is érezte, hogy csapatát gyorsan fel kell rázni, így a második játékrészben Ján Holík helyett rögtön Jakub Krela szállt harcba, és bár a félidőt a hazaiak kezdték jobban, mégis a vendégek szereztek vezető gólt Jakub Michlík révén a 48. percben.

 

Gólöröm Komáromban, körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

A komáromiakat kicsit felpaprikázta a bekapott gól, így egyre több kapura tartó lövést láthatott a közönség. Olejník edző egymás után két cserét is elrendelt, ezzel nem hagyva lehetőséget további változtatásokra.

 

A 61. percben Slavomír Pagáč egyenlítő találatának örülhetett a közönség. Nem sokkal később Pinte Patrik lövése az oldalhálót érte, majd nagyon jó ütemben indult meg a kameruni másodosztály korábbi gólkirálya, Nguidjol, aki megszerezte idei harmadik gólját a lila-fehér mezben.

 

körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Ezt követően, mintegy felszólításra sokkal agresszívebbé váltak a vendégek, Juraj Pilátot ki is állította a játékvezető, miután második sárgáját is kiosztotta a puhóinak.

 

Sajnos a komáromiak játékát emberelőnyben is sok egyéni hiba jellemezte, a 87. percben pedig a gólszerző Pagáčnak mutatta fel a piros lapot a bíró.

 

Mikor már az utolsó perceket számolta vissza a közönség, és remélte a három pont itthon tartását, hazai hibából egyenlítettek a puhóiak. A komáromiak ezzel jószerével odaajándékozták a tabella második felében tanyázó Puhónak az 1 pontot.

 

 

A komáromiak kezdőcsapata:

 

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.