Nyitókép: mlsz.hu

 

Ahogy az várható volt, többszörös kereslet alakult ki a szeptemberi magyar-szlovák Eb-selejtezős mérkőzésre. A hazai szurkolók 2 óra alatt elkapkodták a jegyeket, így már biztos, hogy teltház lesz a találkozón.

 

A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is.

 

írja az MLSZ hivatalos oldalán.

 

 hirdetes_300x300  

A jegyárusítás pénteken 10.00 órakor kezdődött meg, kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára. Hatezer bérletes már korábban biztosította a helyét a mérkőzésre, a jegyárusítás során a maradék belépők találtak gazdára.

 

Értesüléseink szerint a vendégszektorban is sok magyar szurkoló lesz, ugyanis több száz felvidéki magyar vásárolt belépőt a szlovák szövetségtől. Ugyanakkor – még ha kisebb számban is – szlovák ultrák is váltottak jegyet az összecsapásra, így csak remélni lehet, hogy nem alakul majd ki összetűzés az egy helyre „bezárt” két tábor között.

 

A magyar válogatott négy mérkőzés után vezeti Európa-bajnoki selejtező csoportját, míg a szlovákok eddigi három mérkőzésükön hat pontot szereztek. A szeptember 9-i összecsapás 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.

 

mlsz.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.