Nyitókép: az MLSZ facebook-oldala

 

Szerdán elutazott a magyar válogatott Podgoricába, ahol csütörtökön 20:45-kor Montenegró ellen lépnek pályára egy felkészülési találkozón.

 

Marco Rossi szövetségi kapitány az indulás előtt úgy fogalmazott

 

Az én szemszögemből a montenegrói is egy nagyon fontos mérkőzés, a nemzeti csapat számára nincs olyan, hogy barátságos találkozó.

 

 hirdetes_300x300  

A reptéren adott gyors sajtótájékoztatón Rossiék beszámoltak arról, hogy a héten nagyon intenzív tréningeken vettek részt, háromszor edzettek együtt.

 

A kapitány hangsúlyozta, játékosai egytől-egyig nagyon jó formában vannak és rendkívül motiváltan várják a csütörtöki találkozót.

 

Mindenki nagyon érzi a tüzet. Most még nem gondolunk a hétfői találkozóra, csak Montenegróra koncentrálunk. A csütörtöki kezdőcsapat kialakult már nagyjából, de a szlovákok elleni még nem biztos.

Valószínűleg a holnapi kezdőben is többen lesznek, akik hétfőn is pályára lépnek majd. A szezon elején járunk, a hétfői találkozó előtt sokan kilenc-tíz nappal játszottak utoljára bajnokit, ezért szükségük lesz játékpercekre csütörtökön.

 

Marco Rossi felhívta rá a figyelmet, hogy két különböző csapat vár a válogatottra a napokban, nem összehasonlítható a két válogatott (a montenegrói és a szlovák – a szerk. megj.).

 

A válogatott 23 éves középpályása, Gazdag Dániel szintén arról beszélt, hogy az elmúlt napok a montenegrói csapat elleni készülésről szóltak.

 

Természetesen a Szlovákia elleni találkozó a legfontosabb, de a holnapi mérkőzés jó lehetőség lesz a számunkra, talán azok a játékosok is pályára léphetnek, akik egyelőre kevesebb játékidőhöz jutottak

 

– fogalmazott a Honvéd játékosa.

 

Körkép.sk, mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!