Nyitókép forrása: a Liptovský šport facebook-oldala/Michal Paška

 

Rég nem látott, 4:1-es vereséget szenvedett szombaton a Komáromi FC Liptószentmiklóson a szlovák országos másodosztály bajnokságának 8. fordulójában. 

 

A hazaiak már a 7. percben megszerezték a vezetést, a lila-fehérek azonban 10 perccel később az alig több mint egy hete szerződtetett Fokaidis révén még egyenlíteni tudtak. A folytatás sajnos nem az alsó-csallóközieknek kedvezett, a félidő végéig a tátrai csapat még 3 gólt szerzett, amivel be is állította a végeredményt.

 

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – KFC Komárom

4:1

Gólok: 7. Laura, 31. Kucharčík, 38. Bartoš, 45. Gerát ill. 17. Fokaidis

 hirdetes_300x300  

 

forrás: a KFC Komárno facebook-oldala

 

Jozef Olejník kezdőcsapatában helyet kapott a napokban féléves kölcsönjátékra érkező két felvidéki magyar tehetség, Domonkos Kristóf és Sandal Dominik is. A kapuban ezúttal Lukáš Leckéši kapott helyet, miután Ásványi Balázs a magyar U19-es válogatottban szerepelt.

 

Időközben távozott Komáromból Mercel Ondruš, aki a továbbiakban Pozsonyligetfalu csapatát erősíti.

 

Hétvégi eredmények, forrás: reprofoto/futbalnet.sk

 

A komáromiak a tabella 9. helyéről várják a jövőheti folytatást, mikor is hazai pályán fogadják az FC Kassa csapatát.

 

forrás: reprofoto/futbalnet.sk

 

A csalódást keltő eredményt minél előbb szeretné elfelejteni a komáromi csapat, így már a szeptember 11-i, losonci kupaszereplésre összpontosítanak. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a találkozó győztese a Fülek-DAC párharc győztesével kerül össze a következő fordulóban.

 

Amennyiben a komáromiaknak sikerülne a továbbjutás, és a DAC sem vérezne el, az azt is jelentené, hogy végre összemérhetné tudását a két felvidéki magyar csapat – csak a margóra jegyezzük meg, hogy Komáromban jelenleg jóval több magyar játékos játszik, mint Dunaszerdahelyen.

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!