Nyitókép: körkép.sk/KPA

 

Szombaton délután 16 órától lép pályára a Komáromi FC. A Komáromi Városi Stadionban tartandó mérkőzésen az FC Kassa csapatát fogadják. A lila-fehérek nem titkolt szándéka, hogy feledtessék szurkolókkal a Liptószentmiklóson elszenvedett múltheti vereséget.

 

A komáromiak 8 forduló után a tabella 9. helyén állnak 3-2-3-as mérleggel. Múlt héten hiányzott a csapatból Ásványi Balázs, aki az ide szezonban élvezi Jozef Olejník bizalmát a komáromi kapuban. Ásványi a magyar U19-es válogatottban való szereplése miatt volt távol. Ahogy arról korábban beszámoltunk, visszatért Komáromba Domonkos Kristóf, aki korábban alapember volt Olejník edző csapatában. Ugyancsak csatlakozott a kerethez a szintén felvidéki Sandal Dominik.

 

Hétközben elmaradt a Slovnaft Cup tervezett mérkőzése, melyen a komáromiak Losonc csapatával mérkőztek volna meg a továbbjutásért. Ahogy arra korábban rámutattunk, egy esetleges továbbjutás ebben az esetben akár egy KFC-DAC párharcot is magával hozhat, miután a másik ágon jövő héten Fülek és a DAC harcol a továbbjutásért.

 hirdetes_300x300  

 

A KFC – FC Kassa találkozó 16 órakor kezdődik. Játékvezető: Anton Ihring.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!