Nyitókép: csakfoci.hu

 

Zlatko Dalic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya hétfőn kihirdette a magyarok elleni Eb-selejtezőre készülő keretét. Talán nem lepődünk meg, hogy ezúttal legerősebb összeállításában küldené pályára védenceit.

 

Miután Magyarország hazai pályán legyőzte a horvátokat, Dalic már nem bízná a véletlenre a dolgok alakulását. A magyarok elleni visszavágóra ugyanazt a 23 játékost hívta be, akikkel Szlovákiába utazott. Nagyszombatban a szlovákoknak esélyük sem volt a horvátok ellen, kérdés, hogy a közben a szlovákoktól vereséget szenvedő magyarok tudnak-e meglepetést okozni Modricéknak.

 

A horvát válogatott kerete. Magyarország és Wales ellen:

 hirdetes_300x300  

 

KAPUSOK: Lovre Kalinic (Aston Villa), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb), Simon Sluga (Luton Town)

 

VÉDŐK: Domagoj Vida (Besiktas), Dejan Lovren (Liverpool FC), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Borna Barisic (Rangers FC), Karlo Bartolec (FC Köbenhavn), Mile Skoric (NK Osijek), Dario Melnjak (Rizespor), Matej Mitrovic (FC Bruges)

 

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (FC Barcelona), Mateo Kovacic (Chelsea), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (Internazionale), Mario Pasalic (Atalanta), Nikola Vlasic (CSZKA Moszkva)

 

TÁMADÓK: Ivan Perisic (Bayern München), Ante Rebic (AC Milan), Josip Brekalo (Wolfsburg), Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), Mislav Orsic (Dinamo Zagreb)

 

 

A jelek szerint több mint 1400 magyar szurkoló kíséri el a csapatot Horvátországba. Az MLSZ korábbi közlése szerint szinte minden jegy egy nap alatt elkelt a vendégszektorba.

 

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szeptember 30-án hirdet keretet. A válogatott október 10-én Splitben lép pályára a horvátok ellen, 3 nappal később pedig zártkapus mérkőzésen, a tervek szerint gyerekszurkolók előtt fogadja Azerbajdzsánt a Groupama Arénában.

 

Körkép.sk, mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.