sport

Szombaton Slovan-DAC, 1100 sárga-kék szurkoló válthat jegyet a derbire

Az YBS DAC Fanklub vonatos szurkolói túrát szervez, az autókkal érkezők rendőri felvezetést kapnak

Nyitókép: dac1904.sk

 

December 7-én, szombaton a pozsonyi téglamezei stadionban lép pályára a DAC az őszi idény slágermérkőzésén. A belépőjegyek értékesítése már megkezdődött, a vendégszektor 1100 helye áll a dunaszerdahelyi szurkolók rendelkezésére.

Hirdetés(x)

 

A belépőjegy ára egységesen 10 euró. A belépőjegyek árusítása a mérkőzésre a következőképpen fog zajlani:

 

DAC store, MOL Aréna főlelátója: mától szombatig, naponta a nyitvatartási idő szerint (kedd-péntek 11:00-19:04 ó, szombat 09:00-14:00 ó)
Pozsonyban: a mérkőzés előtt a helyszínen, 14:00-tól

 

A rendőrség a találkozót kockázatos sporteseménynek nyilvánította, ezért csak névre lehet belépőjegyet vásárolni, a stadionba való beléptetésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány.

 

Az YBS Fanklub vonatos szurkolói túrát szervez a hétvégi találkozóra. A vonat Dunaszerdahelyről indul 12:50-kor. Menetrendszerű járat, így minden állomáson és megállóhelyen megáll. A Pozsony Újváros pályaudvarról autóbuszokkal, rendőri kíséret mellett közelítik meg a szurkolók a vendégszektort, és ugyanígy lesznek visszaszállítva is a lefújást követően.

Hirdetés(x)

 

A vonat 18:13-kor indul visszafelé, szintén a Pozsony Újváros pályaudvarról. A vonatra csak oda-vissza érvényes menetjeggyel lehetséges a felszállás, melyet mindenki individuálisan vásárolhat meg a vasúttársaság pénztáránál. Célszerű elővételben beszerezni a menetjegyet.

 

Az autóval utazók találkozó helye a somorjai OMV benzinkúton lesz, onnan közös indulás 13:15-kor, rendőri felvezetéssel. Az új stadion parkolójának hiánya miatt az autóval érkező szurkolóknak is a Pozsony Újváros vasútállomás mellett lesz kijelölt parkoló; őket szintén autóbuszokkal szállítják tovább a stadionhoz.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2019. dec. 03. 19:06

Szóljon aztán a Nélküled!!

Zempléni Péter
2019. dec. 03. 19:07

Zengjen aztán a Nélküled!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket