Nyitókép: körkép.sk/kzs

 

Hiányzott az átütő erő, 2:0-ra kikapott a DAC Pozsonyban a 2019/2020-as idény utolsó őszi fordulóján.

 

Érezhető minőségbeli különbség, a DAC kispadjának rövidsége és hiányossága jellemezte a mai Slovan-DAC rangadót. Az első 20-25 percben még partiban voltak a sárga-kékek, azonban később már csak pontatlan passzok, nyögvenyelős játék jellemezte a játékukat. Az igyekezet megvolt, a kivitelezés azonban nem sikerült.

 

Davis a 15. percben tizenegyest hibázott, melyet egyébként az újoncként bemutatkozó Boateng harcolt ki. A másik oldalon Rabiu (34. perc) és Šporar (53. perc) voltak a gólszerzők.

 

 hirdetes_810x300  

 

Azt, hogy mennyire is hiányos a DAC kerete, jól mutatja, hogy Peter Hyballa egyetlen cserelehetőséggel sem élt a mérkőzés során.

 

Kezdők: Jedlička – Blackman, Oravec, Beskorovainyi, Davis (K), – Vida Máté, Ronan – Vida Kristopher, Fábry, Divković – Boateng

Cserék: Száraz, Šimčák, Veselovský, Taiwo, Malý, Nagy, Kružliak

 

A dunaszerdahelyiek igazi hőse ismét Martin Jedlička volt, aki az utolsó percekben megakadályozta, hogy még nagyobb különbséggel győzzenek a hazaiak.

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy bár fordított helyzetben nagy a dunaszerdahelyi szurkolók érdeklődése a Slovan elleni mérkőzések iránt, most az 1100 elérhető belépőjegynek csupán töredéke fogyott el. Információink szerint csak valamivel több mint 300 sárga-kék szurkoló érkezett Pozsonyba.

 

Mindentől függetlenül, veresége ellenére a DAC megőrizte második helyét a tabellán, azonban a Slovan még jobban tudta növelni előnyét a sárga-kékek előtt.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC rangadó Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!