Nyitókép: skslovan.com

 

A DAC 2:0-ra kikapott a pozsonyi Slovantól a téglamezei stadionban. A dunaszerdahelyi csapat folyamatosan sérülésekkel küszködik, csapata sem tud a legerősebb felállásban pályára lépni, hisz kulcsemberek is hiányoznak.

 

Nem csak a játékról, a fociról szólt a szombati meccs. A két csapat vezetőedzője között már a mérkőzés közben is nézeteltérés volt, ifj. Ján Kozák beszólt Peter Hyballának, amire a DAC edzője reagált is a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

 

„(…) Az ősszel 35 pontot gyűjtöttünk, 2-3 meccsen valóban nem jött ki a lépés, de a többin általában mi domináltunk. Nem szabad elfelejtenünk, hogy nagyon fiatal gárda vagyunk. Ma az U19-ben játszó Boatengnek is lehetőséget adtam, akinek jól sikerült a bemutatkozása. Ramirez meniszkusz sérülést szenvedett, két hónapra játékképtelenné vált. Kozák edző meccs közben tett megjegyzésére pedig – hogy menjek haza Németországba – csak annyit mondok, hogy holnap ugyan hazamegyek, de utána visszajövök!

 

Kozák a sajtótájékoztatón sem maradt Hyballa adósa.

 hirdetes_810x300  

 

„A játékosaimnak kijár a dicséret. Van konkurenciánk, hiszen a Dunaszerdahelynek és a Zsolnának is nagyon jó csapata van, ezért van még hová fejlődnünk. Télen nem lesz könnyű megtartani a kulcsjátékosainkat, de mindent megteszünk azért, hogy tavasszal is erősek maradjunk. Az ellenfél edzőjétől viszont több tiszteletet vártam volna el. Kifogásokat keres, és olyan dolgokkal eteti a médiát, mint a múltkori buszbaleset, panaszkodik a bírókra és a játékosokra. Mindenki maga hozza meg a következtetéseket. Nem kellett Németországban, nálunk viszont lehetőséget kapott. Szlovákiában vagyunk, ha valami böki a csőrömet, azt kimondom.

 

nyilatkozta Kozák.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!