Nyitókép: mlsz.hu

 

Marco Rossi kereste, Nikolics Nemanja visszautasította. Most, hogy a klubszinten gólerős játékos visszatért az USA-ból, ismét porondra került a válogatottban való szereplése. 

 

Nikolics Nemanja még a Chicago Fire játékosaként jelentette ki, hogy nem szeretne meghívót kapni a válogatottba – leginkább a nagy távolságra való tekintettel, ám a kevés játéklehetőség is közrejátszott, amit az előző szövetségi kapitányoktól kapott.

 

A most már ismét a Fehérvár csapatát erősítő játékos vasárnap este az M4sport Góóól! 2 című műsorában visszafogottabban, kevesebb elutasítással beszélt a válogatottságról. A műsorban úgy fogalmazott, hogy szívesen egyeztet Marco Rossival, bár egyelőre klubcsapata áll az első helyen a fontossági sorrendben.

 hirdetes_300x300  

 

Marco Rossi szövetségi kapitány a játékos szavaira reagálva azt mondta

 

Az ajtó minden olyan játékos előtt nyitva áll, aki fizikai, taktikai, technikai szempontból is alkalmas és kész arra, hogy a nemzeti csapatot segíteni tudja. Ez alól sem Nikolics, sem más nem kivétel, így amennyiben találkozni szeretne velem, akkor erre én is nyitott vagyok.

 

Marco Rossi nincs könnyű helyzetben, több idáig stabil játékosa sérüléssel küzd, vagy épp alig, esetleg egyáltalán nem kap játéklehetőséget klubcsapatánál.

 

A férfi A-válogatott legközelebb március 26-án lép pályára Szófiában Bulgária ellen, amely mérkőzésre a tervek szerint március 16-án hirdeti ki keretét Marco Rossi.

 

mlsz.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!