Nyitókép: dac1904.sk

 

Gól nélküli döntetlent játszott a DAC idegenben a Rózsahegy ellen. Bár a Szenice elleni borzalomhoz képest már nézhetőbb játékot láthattunk, azért ez meg messze van az európai kupaszíntéren elvárttól.

 

Hélder Cristovao láthatóan próbálgatja keretét, a kezdőcsapatból hiányzott Kalmár vagy épp Vida Kristopher.

 

Száraz – D. Kružliak (65. Kalmár), Šimič, Beskorovajnij, Davis – Blackman, Schäfer, Vida M., A. Fábry (74. Čmelík) – E. Ramirez (46. Balič), Divkovič

 

 hirdetes_810x300  

A kapuban ismét Száraz Benjámin állt, aki most is több mint 90 percen át tartotta játékban csapatát. Sajnos az edzőváltás óta elmarad a várt szárnyalás a DAC-ban, mely első helyzetét a 14. percben tudta kialakítani, Divkovič beadását azonban Ramirez a kapu mellé lőtte.

 

A mérkőzés leginkább mezőnyjátékról szólt, egyik csapat sem tudott gólt érő akciót kialakítani, még ha néhány egészen ígéretesnek tűnt is. A találkozó talán legnagyobb helyzetére a 73. percben került sor, mikor Čurma majdnem öngólt rúgott.

 

A második játékrész végén ráadásul Schäfer András megkapta második sárgalapját is, így az utolsó 5 percet emberhátrányban játszotta végig a DAC.

 

MFK Rózsahegy – DAC 1904

0:0

 

A Fortuna Liga 20. fordulója után a DAC 12 ponttal marad le a Slovan mögött, a második helyen szereplő Zsolnától pedig 4 ponttal kevesebbet gyűjtött eddig össze.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Rózsahegy

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.