Nyitókép: dac1904.sk

 

Nyolcadik alkalommal fog elődöntőért küzdeni a DAC a szlovák kupasorozatban. A DAC-Poprád találkozó 18:30-kor kezdődik.

 

2017-ben a Poprád kiejtette a DAC-ot a kupából, így ma lenne miért visszavágniuk a sárga-kékeknek. A jelenlegi keretből csak ketten voltak jelen, mikor a poprádiak összetörték a DAC-álmot – Száraz Benjamin és Eric Davis, igaz, csak a panamai játékos léphetett akkor pályára.

 

Ma Száraz minden bizonnyal ott fog állni a DAC kapujában. Nem csak azért, mert legutóbb, a Nagyszombat elleni kupameccsen bravúros védéseivel továbbjuttatta csapatát a büntetőpárbajon, hanem azért is, mert Jedlička akkori piros lapja miatt nem léphet ma pályára.

 hirdetes_300x300  

 

Hélder Cristovao ugyancsak nem számíthat ma a sérült Šimčák, Boateng, Čmelík hármassal sem.

 

„A Poprád bebizonyította, hogy jó csapat, hiszen ilyen messze eljutott a kupában. Bár a második vonalban szerepel, tapasztalt labdarúgókból álló, minőségi gárdája van, sokan közülük a Fortuna Ligában is futballoztak. Nem lesz tehát könnyű dolgunk, nem szabad semmit sem alábecsülni. Bízom benne, hogy jól felkészültünk az összecsapásra és kiharcoljuk a továbbjutást”

 

mondta társai nevében Dominik Kružliak.

 

A poprádiak jelenleg a második liga negyedik helyén állnak, csupán 7 ponttal lemaradva az első két helyezett mögött.

 

Míg a DAC már korábban megkezdte idei bajnoki szereplését, a Poprád csak hétvégén rajtol el a tavaszi szezonban – hogy ez kinek válik előnyére, a mérkőzésen kiderül!

 

A DAC-Poprád kupamérkőzés ma este 18:30-kor kezdődik, játékvezetők Marhefka – Tomčík, Vitko. A Mol Aréna kapui 17 órakor nyílnak, jegyek a helyszínen is kaphatók.

 

A Slovnaft Cup negyeddöntőjének műsora:
Szerda, 2020. március 4., 14:30 ó: Sereď-Ružomberok, 16:30 ó: Trenčín-Slovan, 17:30 ó: Nitra-Zlaté Moravce, 18:30 ó: DAC-Poprad

 

Ahogy az eddigi fordulókat, úgy a negyeddöntőt is egy győztes mérkőzésre játszák. Döntetlen esetén rögtön tizenegyespárbaj következik.

 

dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!