Nyitókép: dac1904.sk

 

A DAC egyéves szerződést kötött Jannik Müllerrel. A 26 éves német védőjátékos a Dynamo Drezda csapatától érkezett Dunaszerdahelyre.

 

A játékos Adenauban született, ifjúsági éveit az 1. FC Köln akadémiáján töltötte, majd a klub B-csapatában a negyedik osztályban szerepelt. Tagja volt az U19-es válogatottnak is, 2014-től pedig a Dynamo Drezdában játszott. 2016-tól már a Bundesliga 2-ben játszott csapatával ahol 4 szezon alatt 92 bajnokin lépett pályára.

 

„Jannik gazdag tapasztalatokat szerzett a német második Bundesligában. A védelem és a középpálya közepén is játszhat, magas játékintelligenciával rendelkezik. Drezdában a csapat vezére volt úgy a pályán, mint azon kívül is. Ugyanezt várom el tőle Dunaszerdahelyen is. Jelentős minőséget és tapasztalatot hoz magával, aminek köszönhetően újabb szintre emelheti az egész csapatunk teljesítményét”

 

 hirdetes_300x300  

nyilatkozta Müllerről a DAC vezetőedzője, Bernd Storck.

 

„Nagyon boldog vagyok, amiért itt lehetek. A klub nagyszerű feltételeket kínál a játékosoknak, így nekünk már csak a saját munkánkra kell összpontosítanunk. A pályák, a konditerem és az egész környezet olyan lehetőségeket nyújt, amik minden követelménynek megfelelnek, és amiknek köszönhetően tovább fejlődhetek.

 

Jóbarátom, Timo Werner, aki a közelmúltban igazolt Angliába, azt mondta, hogy ez megüti azt a szintet, amit a Chelsea-nél talált. Az elsődleges célom egészségesnek maradni, ami minden labdarúgó számára a legfontosabb. Természetesen, szeretnék minél több mérkőzést lejátszani és megnyerni”

 

árulta el a 185 centi magas és 80 kilós, jobblábas játékos.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!