Nyitókép: dac1904.sk

 

Frissítve 15:35-kor    Németh Krisztián és Dušan Lalatović nélkül vág neki az új szezonnak a DAC. A hírről a klub számolt be hivatalos oldalán.

 

A magyar válogatott támadó télen érkezett Dunaszerdahelyre, és a koronavírus-járvány miatt mindössze 45 percnyi játékidő jutott neki a sárga-kék dresszben. A járványügyi korlátozások részleges feloldása idején láthatóan hátat fordított a szerencse Némethnek, aki még a bajnokság újraindítása előtt lesérült, a lábfejében eltörő csont miatt még most sem bevethető.

 

A 31 éves csatár az M1 aktuális csatornának elmondta, nyolc héttel a sérülése után jelenleg Budapesten végez rehabilitációs edzéseket, és bízik benne, hogy hamarosan újra labdás tréningeken szerepelhet. Megjegyezte, természetesen jobb időszakra számított, amikor Dunaszerdahelyre igazolt, azonban a koronavírus-járvány és a sérülés is közbeszólt, ugyanakkor bízik benne, hogy a csapat sikeres lesz. A folytatással kapcsolatban Németh Krisztián elmondta, jelen pillanatban csak arra fókuszál, hogy egészséges legyen, így ezekkel a kérdésekkel egyelőre nem foglakozik.

 hirdetes_400x285  

A támadó megjegyezte, nem először kerül ilyen helyzetbe pályafutása során, kétszer is volt már olyan, hogy fél évig nem volt csapata, de utána mindig pozitív időszak következett. Kijelentette, reméli, egy ilyennel tudja majd lezárni karrierjét.

 

Némethnek július 31-én lejárt a szerződése, a DAC pedig nem hosszabbította meg azt.

 

Dušan Lalatović szintén télen igazolt a DAC-hoz. A magyar felmenőkkel is rendelkező játékos 2021 nyaráig szóló szerződést írt alá a dunaszerdahelyiekkel, tavasszal két bajnoki találkozón léphetett pályára. Az újvidéki születésű középső védővel kölcsönös megállapodás szerint bontottak szerződést, egyúttal új klubját is bejelentették – a Partizan Belgrádhoz igazolt.

 

Körkép.sk, dac1904.sk, MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.