Salamon
  • HUF: 365.27
  • USD: 1.19
  • 11 °C
  • 14 °C
sport

Ennyi volt! Jövő héten meneszti Hapalt a Szlovák Labdarúgó-szövetség

A SFZ vezetése nincs elragadtatva a válogatott októberi teljesítményétől

Nyitókép: futbalsfz.sk
A Szlovák Labdarúgó-szövetség (SFZ) vezetése javaslatot tett Pavel Hapal szövetségi kapitány és asszisztense, Oto Brunegraf szerződésének felbontására. A szövetség végrehajtó bizottsága egyetértett a vezetés döntésével, október 20-i, keddi ülésén pedig meg is erősíti azt.

 

A szlovák válogatott bár Írország legyőzésével egy lépéssel közelebb került a jövő évre halasztott foci EB-n való részvételhez (ugyanúgy, mint a magyar válogatott), azonban az ezt követő két vereség, és a csapat  írek elleni játéka egyáltalán nem nyerte el a szövetség vezetésének tetszését.

 

A szövetség közleménye szerint a Végrehajtó bizottság keddi ülése után Ján Kováčik, a SFZ elnöke már Hapal utódját is megnevezi.

 

A szlovák válogatott Nemzetek Ligája csoportjában először Skóciától kapott ki idegenben, majd hazai pályán, 2:0-ás vezetésből 2:3-ra maradt alul Izraellel szemben. A nagyszombati meccsen Hapal nem vehetett részt, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje, így asszisztense, Oto Brunegraf irányította Hamšíkékat.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket