Nyitókép: sport.sk

 

Néhány éve, mikor belevágott a fociba, még úgy gondolta, hogy jobban is lehet csinálni. Azóta azonban a nehézségek egyre csak jöttek, idősebb Ivan Kmotrík kedve pedig láthatóan ezzel arányosan csökkent. A Denník N-nek adott interjúban a Slovan tulajdonosan nyíltan beszélt arról, hogy ő gyakorlatilag már nyugdíjas, a futball pedig már nem elégíti ki.

 

„Az alapvető cél a stadion felépítése volt, ez pedig áll és senki sem veheti el tőlünk”

 

mondta Kmotrík, aki korábban még arról álmodozott, hogy a Slovant sikerül majd az olyan sikeres klubok közé besorakoztatni, mint a Fradi, a Legia Varsó vagy épp a Sparta Praha.

 

„Lehet, hogy egy év múlva már nem lesz az enyém a Slovan. Valamilyen érdeklődők lennének, hisz a Slovan egy márka. Ha eladom, akkor olyannak, aki előbbre viszi. Oda, ahova mi nem tudtuk. Bár három indulás az Európa-liga csoportkörében nem olyan rossz szlovák viszonylatban”

 

 hirdetes_300x300  

nyilatkozta az oligarcha. Kmotrík  bevallotta, hogy nehezen viseli néhány szurkoló negatív megnyilvánulását, akik rossz hírét keltik a Slovannak. A klub gyakran kap pénzbüntetést, vagy zártkapus büntetést épp szurkolói viselkedése miatt. Hogy a saját fiát ne is említsük…

 

 

Kmotrík saját elmondása szerint épp a sok büntetés az egyik oka annak, hogy fontolgatja távozását.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: ivan kmotrík Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.