Nyitókép: sport.sk

 

Elképzelés nélküli játék, reklamációk, felesleges sárgák és kiállítás. A szerdai Szered elleni vereség után otthon is kikapott a DAC.

 

DAC – ViOn

1:3 (1:2)

7. Hrnčár 0:1 , 17. Kyziridis 0:2 , 25. Kalmár 1:2 , 60. Ďubek 1:3

 

A dunaszerdahelyiek Szered elleni veresége úgy látszik kihatott a csapatra. Miközben erőteljes győzelmet vártunk a Storck-legénységtől, addig egy eléggé lehangoló vereséget kaptunk. Ezzel 16 forduló után hárompontos hátrányba került a Slovan mögött a tabellán.

 

 hirdetes_300x300  

A vendégek már a 7. percben megszerezték a vezetést Hrnčár révén, majd 10 perccel később a gólszerző asszisztjával Kyziridis is betalált Martin Jedlicka hálójába.

 

A 24. percben Kalmárral szemben voltak szabálytalanok, aminek egy büntető volt az eredménye, melyet a magyar válogatott játékos magabiztosan gólra váltott.

 

Az első fél óra után némileg mintha aktivizálódtak volna a dunaszerdahelyiek, néhány helyzetet is sikerült kialakítaniuk. Az első játékrész ezzel együtt nem hozott fordulatot.

 

Aki a második félidőre várta a megváltást, annak csalódnia kellett. A 60. percben ismét a vendégek voltak sikeresek, ezzel kétgólosra növelték előnyüket. Ezt követően Kalmárt Nicolaescu váltotta a pályán, Blackman pedig begyűjtött egy sárgát… A mérkőzés lefújása előtt pedig még egyet, ami már kiállítást jelentett.

 

A sárga-kékek bár a 16-osig rendre eljutottak, itt mintha nem tudták volna, hogy mi is a feladatuk. Ez pedig három értékes pont elvesztését eredményezte.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga Vion

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.