Zsolt
  • HUF: 357.46
  • USD: 1.19
  • 7 °C
  • 20 °C
sport

Szoboszlai sérüléssel küzd, egyelőre nem mutatkozhat be a Leipzig színeiben

Legkorábban februárban mutathatja meg magát a Bundesligában

Nyitókép: motivio/Thomas Eisenhuth

 

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott középpályása egyelőre nem mutatkozhat be tétmeccsen új csapatánál, az RB Leipzignél. A játékos izomsérüléssel küzd, mely már Salzburgban is gondot okozott neki.

 

A Kicker még Szoboszlai hivatalos bemutatóján elhangzottakra hivatkozva azt írta, a téli időszakban már Salzburgban is fájdalomcsillapítókkal tudott csak játszani, s vélhetően februárban mutatkozhat majd be a Bundesligában. Mindezt megerősítették egy mai sajtótájékoztatón is.

 

Szoboszlai egyelőre különedzésekkel készül, a teljes értékű edzésmunkába csak február elején kapcsolódhat majd be.  Szoboszlainak a combközelítő izmával akadt problémája.

 

„Mint mindig, most is csak előre tekintek. Szeretnék minél hamarabb visszatérni a pályára. Remek lett volna a Dortmund ellen bemutatkozni. Nagyon fáj, hogy nem jöhet össze”

 

utalt Szoboszlai a klub korábbi kommunikációjára, mely január 8-át, a BVB elleni Bundesliga-rangadót jelölte meg a középpályás lehetséges debütálómeccseként. Hozzátette, jelen állás szerint csak tudása 80–90 százalékát tudná nyújtani, ha játszania kellene.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Szilágyi Imre
2021. jan. 05. 17:44

Nagyon drukkolok neki és a Lipcsében focizó többi magyarnak is. :)

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket