Nyitókép: a DAC YouTube-csatornája/reprofoto

 

Szombaton Máriatölgyes (Dubnica nad Váhom) csapatát fogadta a DAC a Mol Arénában idei harmadik felkészülési mérkőzésén. Míg az első két alkalommal a sárga-kékek győzni tudtak, addig ma Máriatölgyes örülhetett a dunaszerdahelyiek skalpjának.

 

A két csapat 4×30 perces találkozót abszolvált, miközben a hazaiak 25 játékost vonultattak fel a pályán összesen.

 

A mérkőzés első felében, még gólnélküli állásnál Kalmár tizenegyest hibázott. A vezetést Ramirez szerezte meg a DAC-nak a 28. percben, majd egy ellentámadás után végül Müller neve mellé került egy öngól a 33. percben. A vendégek ezt követően a 66. percben szerezték meg a vezetést, melyet a 102. percig meg is tartottak. Ekkor sikerült egyenlítenie Sharaninak, a máriatölgyesiek azonban a következő percben visszavették előnyüket, mellyel be is állították a végeredményt.

 

 hirdetes_300x300  

DAC 1904 – FK Dubnica 2:3 (1:1)


Játékidő: 4×30 perc. MOL Akadémia, füves pálya, Dunaszerdahely, 2021. január 30., szombat, 14:00 ó, borult, szeles idő, +9°C

Góllövők: 28. Ramirez, 102. Sharani – 33. Müller (öngól), 66. Čurik, 103. Cyprian

Sárga lap: –
Játékvezető: Smolák – Pozor, Hegedűs, 0 néző
DAC – 1. félidő: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Beskorovainyi – Christie-Davies, Schäfer (53. Nicolaescu), Balić – Divković, Ramirez, Kalmár. 2. félidő: Száraz – Vera, Molnár (100. Bögi), Braun, Brunetti – Moumou, Njie, Nebyla, Andzouana – Taiwo, Nicolaescu (100. Sharani). Edző: Bernd Storck.
Dubnica: Vavruš – Knižka, Pagáč, Švec, Nomilner – Vaculík, Bilovský, Sedláček – Janco, Kuzma, Cyprian. Cserék: Chudý, Hodál – Kubiš, Rešetka, Martinek, Ondrášek, Párkaň, Dudnyk, Petráš, Čurik, Straka, Levai. Edző: Peter Jakuš.

STATISZTIKA:
Lövés – kapura 13:4, mellé 6:4
Szöglet – 8:2
Les – 4:4

 

A találkozó itt nézhető vissza:

 

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Máriatölgyes

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.