Nyitókép: mlsz.hu

 

A Puskás Arénában fogadja a magyar válogatott játékosokat is foglalkoztató RB Leipzig a hatszoros BL-győztes Liverpoolt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, február 16-án. A hírről az MLSZ számolt be hivatalos oldalán.

 

Mint írják, a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató RB Leipzig a Németországban érvényes beutazási tilalom miatt kényszerül semleges helyszínen játszani a február 16-i Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonását. A német csapat döntése értelmében így a Puskás Arénában fogadják a Liverpool csapatát.

 

A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a párharcot, amelynek szervezője hivatalosan a német Lipcse együttese, mely az UEFA ajánlását is figyelembe véve választotta ki a budapesti helyszínt.

 

 hirdetes_810x300  

Magyarország minden rangos labdarúgó eseménynek örömmel ad otthont. Az elmúlt évtized infrastruktúra-fejlesztéseinek köszönhetőn rendelkezünk olyan létesítményekkel, amelyek alkalmasak nagyszabású sportesemények lebonyolítására.

 

írja az MLSZ, majd kiemeli, hogy a közelmúltban már sikerrel rendezték meg Budapesten a női BL-döntőt és a férfi Szuperkupa-döntőt is. Nyáron semleges helyszínként ez európai kupamérkőzés selejtezőinek is otthont adott a Puskás Aréna; itt fogadta a Juventust és a Barcelonát is a Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.