Zsolt
  • HUF: 357.46
  • USD: 1.19
  • 7 °C
  • 20 °C
sport

Női kézilabda – A HC DAC pontot rabolt a Zlíntől

Hazai pályán négygólos győzelmet aratott Dunaszerdahely

Nyitókép forrása: hcdac.sk

 

A MOL extraliga 11. fordulójában kiírt találkozón a HC DAC Dunaszerdahely a cseh Handball PSG Zlín együttesét fogadta. A mérkőzésen érvényesült a papírforma, a csallóközi sárga-kék csapat megnyerte az összecsapást még akkor is, ha ellenfele sokáig jól tartotta magát. Ezzel a két ponttal Debre Viktorék megszerezték a 2020/21 bajnokságban kilencedik győzelmüket.

 

„Egy könnyebbnek tűnő mérkőzésen kellett maximálisan küzdenünk a győzelemért – kezdte az értékelést Debre Viktor. – Az ellenfelünk jól használta ki a hibáinkat. A védekezésünk nem működött valami acélosan, és így a kapusaink sem tudták az eddigi jó formájukat hozni. A visszarendeződésünkben is sok hiba csúszott. A szerzett gólok száma megfelelő volt, ezzel elégedettek lehetünk. A győzelmünk ugyan nem forgott veszélyben, hoztuk a kötelező 2 pontot a jól küzdő, minden teher nélkül játszó ellenféllel szemben.”

 

HC DAC Dunaszerdahely – Handball PSG Zlín: 32-28 (17-12)

Dunaszerdahelyi gólszerzők: Élő Beatrix 10, Monika Rajnohová 7, Bízik Réka 6, Juhos Kata 5, Kristína Pastorková, Bízik Boglárka 2-2.

 

HCdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket