Nyitókép: TASR

 

Hat gólt láthattak azok a szurkolók, akik élőben követték a Zsolna-DAC összecsapást, ám így is csak egy pontot hoztak el a dunaszerdahelyiek. Érdekes módon mind a hat gólt az első félidőben szerezték a csapatok, majd a második félidőben már csak a gólnélküli helyzetek maradtak.

 

A DAC már a 11. percben ígéretes gólhelyzetet alakított ki Davis és Balic összjátékával, ám a zsolnai kapus ekkor még parádésan szögletre hárította a labdát. A 22. percben aztán Ramirez megszerezte a vezetést a vendégeknek. Ezután a játék még látványosabb lett, egyre másra jöttek a helyzetek mind a két oldalon. Nem is kellett sokat várni, a zsolnaiak a 30. percben egyenlíteni tudtak.

 

Bernd Storck védencei határozottan nem azzal a céllal mentek ki a pályára, hogy ma kikapnak – három perccel a zsolnai találat után ismét a sárga-kékek örülhettek, mikor is Balic lőtte ki a bal felső sarkat.

 

 hirdetes_300x300  

Csupán két perccel később Kaprálik és Davis tizenhatoson belüli csörtéje miatt igénybe vette a játékvezető a VAR segítségét, mely a zsolnaiaknak kedvezett – a megítélt büntetőt pedig Kurminowski értékesítette. 2:2.

 

A 41. percben a hazaiak átvették a vezetést Duris fejesével. Már-már azt hittük, hogy 3:2-vel mennek ki a szünetre a játékosok, azonban a 45+1. percben ismét Ramirez találatának örülhettek a sárga-kékek. 3:3.

 

A második játékrészben a gólparádé már nem folytatódott, helyzetekből azonban akadt így is elég. Egyik kapus sem tétlenkedhetett, hisz mind a két csapat nyerni akart ma. Bár a mai döntetlennel a Zsolna nem került közelebb a DAC-hoz, azonban tovább nőtt a Slovan és DAC közti különbség. Ezt jövő héten lesz lehetőségük csökkenteni a dunaszerdahelyieknek, hisz akkor a pozsonyiakat fogadják majd a MOL Arénában.

 

Zsolna – DAC

3:3

Gólszerzők: Duris (30., 41.), Kurminowski (36. – 11-esből), ill. Ramírez (22., 45+1.), Balic (33.)

Zsolna, zárt kapuk mögött. Vezette: Michal Smolák.
Zilina: Petrás – Rusnák, Kopas, Kiwior, Sluka – Gono (Myslovic, 82.), Fazlagitj, Bernát (Slebodník, 62.) – Kaprálik (Goljan, 76.), Kurminowski (Jibril, 82.), Duris. Vezetőedző: Pavol Stano.
DAC: Jedlicka – Sommer, Müller, Kruzliak, Davis – Blackman (Moumou, 84.), Christie-Davies, Balic, Andzouana (Divkovic, 76.) – Nebyla (Friede, 69.), Ramírez. Vezetőedző: Bernd Storck.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga Zsolna

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!