Nyitókép: dac1904.sk

 

Immáron a szezon utolsó előtti hazai találkozója vár a sárga-kékekre, amelyen végleg bebiztosíthatják helyüket az európai kupaporondon. Ma 14.30-kor a DAC a zsolnaiakat fogadja a MOL Arénában, a Fortuna Liga felsőházi rájátszásának 7. fordulójában. 

 

A dunaszerdahelyiek az idei szezonban már negyedszer mérkőznek meg a zsolnaiakkal, az eddigi három mérkőzésen a sárga-kékek nem tudtak győzni. A két csapat utoljára nem egész egy hónappal ezelőtt mérközött meg egymással, akkor Zsolnán 3:3-as döntetlen született.

 

„A Zsolna egy nagyon fiatal, ám egyúttal remekül szervezett együttes, amely ellen nem könnyű futballozni. Tudjuk, hogy az új európai kupasorozatba, a Konferencia Ligába való bejutáshoz elég egy pont, de mindenképpen győzelmi szándékkal lépünk pályára. Ebben a szezonban még nem sikerült legyőznünk a Zsolnát, így itt az ideje megtörni ezt a sorozatot“

 

 hirdetes_300x300  

– jelentette kiNémeth Antal vezetőedző.

 

A Szlovák Közegészségügyi Hivatal legújabb rendelete alapján a lelátóknak legfeljebb a 25 százalékát foglalhatják el nézők, ami kültéren maximum 2 000, míg beltéren legfeljebb 1000 főt jelent. A szurkolóknak ezenkívül rendkívül szigorú előírásoknak kell megfelelniük: csak a 36 óránál nem régebbi PCR- vagy LAMP-teszttel rendelkező szurkolók mehetnek be a stadionba, ezenkívül egy 12 óránál nem régebbi antigéntesztet is fel kell mutatniuk.

 

Hol követhetjük a mérkőzést?

– a szlovák közszolgálati RTVS televízió 2-es csatornája
– az RTVS internetes oldala https://www.rtvs.sk/televizia/live-2
– https://fortunaliga.tv/ internetes televízió

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!