Nyitókép: dac1904.sk

 

Szombaton 18 órától a Trencsén ellen lép pályára a DAC. A sárga-kékek nem titkolt célja, hogy a mai, utolsó idegenbeli találkozójukon is három pontot gyűjtsenek be. Két fordulóval az idény vége előtt csupán 4 ponttal marad le a DAC a listavezető Slovan mögött, ami azt jelenti, hogy még van rá matematikai esély, hogy akár a dunaszerdahelyiek legyenek a bajnokok.

 

Amennyiben a DAC mind a két hátralévő meccsét megnyeri, a Slovan azonban csak egy pontot szerez, úgy a sárga-kékek emelhetik magasba a bajnoknak járó trófeát.

 

A Slovant ugyan legyőztük, de a támadójátékunkkal egyáltalán nem voltam elégedett. A második hely megvan, ahhoz, hogy ennél előrébb lépjünk, a Slovannak már egy meccset sem szabadna megnyernie a kettőből, sőt, maximum egy pontot szerezhet, amire azért kicsi az esély.

 

fogalmazott Németh Antal vezetőedző a csakfoci.hu-nak adott interjúban, aki azt is elárulta, hogy szívesen maradna a következő szezonban is a DAC edzője.

 hirdetes_300x300  

 

Kinevezésemkor a tulajdonos úr és a klubvezetés azt a fő célt tűzte ki, hogy szerezzük meg a második helyet és teremtsünk pozitív légkört. Nagyon örülök, hogy ezt ilyen rövid időn belül sikerült is teljesíteni, és szeretnénk sikeresek lenni az utolsó két fordulóban is. A szezon után pedig majd lesz elég időnk beszélgetni a jövőmről. Természetesen én örömmel folytatnám a közös munkát a klubnál.

 

A két csapat legutóbbi 5 egymás elleni mérkőzése az élvonalban:
2019.08.10., Trencsén-DAC 2:1, gólszerzők: Zubairu, Čataković – Vida K., 663 néző
2019.11.09., DAC-Trencsén 3:1, gólszerzők: Vida K., Kalmár, Vida M. – Koolwijk, 7027 néző
2020.09.27., DAC-Trencsén 3:1, gólszerzők: Divković 2, Kalmár – Roguljić, 1000 néző
2021.02.14., Trencsén-DAC 3:3, gólszerzők: Kadák, Demitra, Čataković – Nicolaescu, Kalmár (11 m), Ramirez (11 m), 0 néző
2021.04.17., DAC-Trencsén 2:0, gólszerzők: Ramirez, Divković, 0 néző

 

A mai, 18 órakor kezdődő találkozót élőben közvetíti az RTVS 2-es csatornája, internetes oldala, valamint a fortunaliga.tv internetes televízió.

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!