Nyitókép forrása: illusztráció/mlsz

 

Szerda délelőtt indul a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott júniusi felkészülési  mérkőzéseire – közölt az MLSZ.hu.

 

Marco Rossi csapata június 4-én 20.00 órakor Ciprus ellen, majd június 8-án 20.00 órakor Írország ellen lép pályára az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzéseken, a Szusza Ferenc Stadionban.

 

A mérkőzésekre szóló jegyeket május 26-án, 10-órától, kizárólag online lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyek nem névre szólóak, egy vásárló legfeljebb 4 belépőt vásárolhat.

 hirdetes_300x300  

 

A találkozókra két kategóriában lehet belépőt váltani: 3000, illetve 5000 forintért. (Ezúttal a Szurkolói Klub tagjai nem vehetnek igénybe elővásárlási lehetőséget és kedvezményt sem.)

 

A Szusza Ferenc Stadionba csak személyazonosításra alkalmas igazolvány, valamint hivatalos védettségi igazolvány birtokában lehet belépni, ezek meglétét a belépéskor ellenőrizni fogják. A szervezők a védettség igazolására szolgáló hivatalosan elérhető applikáción bemutatott igazolást is elfogadják.

 

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak az ilyen igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek be a stadionba.

 

A szurkolók az [email protected] e-mail címen vehetik fel a kapcsolatot az MLSZ jegyértékesítő partnere, a Jegymester Kft. ügyfélszolgálatával, illetve itt érdeklődhetnek a mozgáskorlátozott belépőkkel kapcsolatban is.

 

MLSZ.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!