Nyitókép forrása: körkép.sk

 

3:0-ra kikapott a magyar válogatott a portugáloktól. 84 percig úgy tűnt, hogy akár még meg is nyerhetjük a találkozót, vagy legalább a döntetlent sikerül elérni.

 

A vendégek, bár végig fölényben futballoztak, igazán nagy nyomást – egy rövid periódust leszámítva – nem tudtak gyakorolni a magyar kapura, Gulácsi azonban három-négy nagy bravúrt is bemutatott. A magyarok a második félidőben Schön révén lesgólig jutottak, majd röviddel ezután a portugálok Guerreiro megpattanó lövésével vezetést szereztek a 84. percben. Három perccel később Cristiano Ronaldo büntetőből megduplázta az előnyt, a hosszabbításban pedig végleg bebiztosította a győzelmüket.

 

Mindenesetre nincs oka szégyenkezni a magyar válogatottnak, mert bár Nagy Ádáméktól nem az utóbbi egy évben megszokott formát láttuk, nagyot küzdöttek az aktuális európabajnok ellen. A 70. perc környékén már elhihettük, hogy akár nyerni is tudunk. Fortuna ma nem állt mellettük, de van még legalább két mérkőzésük az Eb-n.

 

 hirdetes_300x300  

A magyar válogatott továbbra is nyeretlen Portugáliával szemben: négy döntetlen mellett ez volt a tizedik veresége. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata szombaton a világbajnok franciákat fogadja, majd jövő szerdán a németek vendége lesz Münchenben.

 

Magyarország – Portugália

0:3

84′ Guerreiro,  87′, 90+2 Ronaldo (az első tizenegyesből)

 

Körkép.sk
Körkép.sk
Körkép.sk
Körkép.sk
Körkép.sk
Körkép.sk
Körkép.sk

 

 

 

Magyar-portugál: Így jutott el a magyar tábor a Puskás Arénába – képek, videók

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.