Nyitókép: Üllői Százhuszonkilenc/Facebook

 

A Ferencváros utolsó nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte, Myrto Uzuni gólja döntött a Groupama Arénában a DAC ellen.

 

NB I-ES CSAPAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
Ferencváros–Dunaszerdahely (szlovákiai) 1–0 (0–0) – élőben az NSO-n!
Budapest, 
Groupama Aréna, 5097 néző. V: Bogár G.
Ferencváros:
 Dibusz (Bogdán, a szüntben) – Wingo, Blazic (Dvali, a szünetben), S. Mmaee (Iyinbor, 82.), Civic (Csontos D., 82.) – Haratin, Laidouni – Mak (Redzic, a szünetben), Nguen (Gera D., 82.), Uzuni – R. Mmaee (Baturina, 61.). Vezetőedző: Peter Stöger
DAC: 
Jedlicka (Veszelinov, a szünetben) – Vera, Kruzliak, Beszkorovajni, Brunetti (Maly, 77.) –
Nebyla (Veselovsky, 70.), Njie (C. Braun, 77.), Fábry (Andzouana, 63.) – Divkovic (Rymarenko, 63.), A. Taiwo (Sharani, 77.), Moumou. Vezetőedző: Németh Antal
Gólszerző: 
Uzuni (76. – 11-esből)

 

Ötezernél is több néző előtt fogadta a Bajnokok Ligája-szereplés előtt álló magyar bajnok a Ferencváros a Dunaszerdahely együttesét, és mi sem természetesebb annál, hogy a találkozó előtt felhangzott a Nélküled, ezúttal a legautentikusabb előadásban.

 hirdetes_300x300  

 

A kellemes melegben, csodás környezetben, jó hangulatú stadionban nem kímélték magukat és olykor az ellenfelet sem a csapatok, de nem született gól az első félidőben. A vendégek főleg a volt szlovák U21-es válogatott Andrej Fábry beadásai után veszélyeztettek, de Abdulrahman Taiwo pechjére Dibusz Dénes, majd a szünet után Bogdán Ádám remekül vadászta le a beadásokat. Nem tétlenkedtek a Fradi támadói sem, ám Ryan Mmaee és Tokmac Nguen is elpuskázta a maga ziccerét.

 

Roko Baturina is kihagyott egy helyzetet, ballal tízről a léc fölé lőtt, de a segítségével Myrto Uzuni eldöntötte a mérkőzést.

 

Nguen jó passza után ugyanis a korábban több bravúrt bemutató magyar kapus, Veszelinov Dániel teljesen fölöslegesen elhúzta Baturina lábát, Uzuni pedig magabiztosan értékesítette a jogos büntetőt.

 

A meccs végén nem maradhatott el a végén a közös Himnusz-éneklés sem.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!