Nyitókép: Trinitas Club

 

Komáromban immár 19. alkalommal került megrendezésre a családias hangulatú, kicsiket-nagyokat szeretettel fogadó Csárda túra. Habár kimondott időmérés nem volt, a résztvevők mégis derekasan megversenyeztették egymást.

 

A Trinitas Sport club versenyzői közül Pőthe Norbert a mountain bike MTB 55 km-es kategóriájában, míg Mészáros Otti a Road 80 km-es kihívásán állt rajthoz.

 

Pőthe Nőrbert és Mészáros Ottó, fotó: Trinitas Club

 

Norbi elmondása szerint a táv az egyik legszebb és legváltozatosabb a környékbeli maratonok közül, még kis hegymenet is van benne. Száraz volt a pálya, viszont helyenként vastag homokos részek nehezítették a haladást.  Jól döntött a korai indulással, így még elkerülte a napközbeni hőséget. Norbi nagyon jól érezte magát, kitűnő teljesítménnyel, nagy fölénnyel az első helyen végzett!

 hirdetes_300x300  

 

Mészáros Ottó, fotó: Trinitas Club

 

Otti is örömmel állt a rajthoz, azért is, mert utoljára szeptemberben versenyzett. Úgy tűnt nagyobb csoporttal mennek majd végig, de már az első ellenőrzőpontig lemorzsolódtak. Hárman tekertek, elég szép 33-34-es km/h tempóval, egészen féltávig, onnantól a szembeszél megnehezítette a versenyt. Végül csak ketten tekertek a célig, 32-es átlagsebességet sikerült megtartani. Ezzel Ottinak kijárt a második hely!

 

Pőthe Norbert, fotó: Trinitas Club

 

Június 27- én, vasárnap Szlovákia gyönyörű települése Oroszlánkő (Vršatec) adott otthont az MRC (Merida Road Cup) kerékpárverseny 6. fordulójának, a hegyi időfutamnak, ahol a dunaszerdahelyi Trinitas Club versenyzői is képviseltették magukat.

 

A versenyzőknek nagyon igényes 6,8 km hosszú távot kellett megtenniük Poroszkától Kaszaváraljáig (Prusky – Košecká Podhradie), ahol a pálya emelkedése néhol 16%-os volt. Rekordérdeklődés mutatkozott a versenyzők részéről, ahol 186 sportoló mérettette meg magát.

 

Kecskés Attila, Szabó Ákos, Magyar Bálint MRC, fotó: Trinitas Club

 

A Trinitas Sport Club csapatát Ákos Szabó, Kecskés Attila és Magyar Bálint képviselte.

 

Ákos Szabó- kategória 18.hely

Kecskés Attila- kategória 13. hely

Magyar Bálint- kategória Elite- 2.hely

 

Magyar Bálint, fotó: Trinitas Club

 

Magyar Bálint a dobogón, fotó: Trinitas Club

 

Körkép.sk/Trinitas Club

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.