Nyitókép: Tokió, 2021. július 24. Szilágyi Áron az iráni Ali Pakdaman elleni asszója előtt a négy közé kerülésért a férfi kardozók egyéni versenyében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Makuhari Rendezvényközpontban 2021. július 24-én. A kétszeres magyar címvédő bejutott a legjobb négy közé. MTI/Illyés Tibor

 

Szilágyi Áron magyar kardvívó zsinórban három magabiztos győzelmet ért el, ezzel bejutott a legjobb négy közé Tokióban, London és Rió bajnokaként így ismét éremért vívhat. Szatmári András és Decsi Tamás meglepetésre már a 32 között búcsúzott. Szilágyi elődöntője asszója 12 óra magasságában kezdődik.

 

„Most egy teljesen új verseny jön, fejben is újra össze kell raknom magam. Bevetem magam egy kezelésre a masszőrünkhöz, Bodnár Józsihoz, aki Londonban és Rióban is ott volt velünk, majd az edzőmmel, Decsi Andrással fogunk egy kicsit iskolázni, melegíteni. És valószínűleg ismét megkérem Gémesi Csanád csapattársamat, hogy – a mai napon negyedszer – egy kicsit még vívjon velem”

 

– fogalmazott a magyar kardozó.

 

Az elődöntős-döntős programra közép-európai idő szerint 12 órától kerül sor, a finálét 14.15-kor rendezik a Makuhari Rendezvényközpont B csarnokában.

 hirdetes_300x300  

 

Körkép.sk, mti

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!