Nyitókép: körkép.sk/archív

 

A borzasztó idénykezdet után múlt héten hazai pályán tudott győzni a DAC, ma pedig hasonló hatékonysággal folytatnák a pontvadászatot Szered ellen. A találkozó 20 órakor kezdődik a nagyszombati City Arénában.

 

Jó hír, hogy hétközben a DAC leigazolta a krakkói Cracoviától Milan Dimun középpályást, valamint Eric Davis is teljesértékű edzést végzett. Ellenben Kalmár Zsolt és Cesar Blackman továbbra is harcképtelen, valamint Sebastian Nebyla pályára lépése is kérdéses.

 

„Szükségünk volt már a sikerre, hiszen a három elszenvedett vereség nem jó szezonkezdet. Szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatunkat. A Szered köztudottan védekező felfogású gárda. Számunkra előny, hogy a mérkőzést Nagyszombatban rendezik, ahol jó minőségű a pálya. Legutóbb, amikor Aranyosmaróton csaptunk velük össze, nagyon rossz volt a gyepszőnyeg. Holnap fontos lesz csapatként működnünk, bebiztosított védekezésből futballoznunk, és megszereznünk a vezetést. Ha sikerülne nekünk lőni az első gólt, száz százalékig biztos vagyok a sikerünkben”

 

nyilatkozta szombaton a klub honlapján Martin Jedlička.

 hirdetes_810x300  

 

Ma este ötödször lép pályára idegenben a DAC a Szered ellen. Míg tavaly Aranyosmaróton volt a csapat „otthona”, idén a nagyszombati City Arénában rendezik hazai meccseiket. A szeredieknek egyelőre nem termett babér ebben az idényben: a nyitófordulóban 0:3-as vereséget szenvedtek Zsolnán, majd Nagyszombatban 2:3 arányban maradtak alul a Rózsaheggyel szemben.

 

A találkozót a Dajto televízió és a voyo.markiza.sk internetes televízió közvetíti élőben.

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga Szered

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!