Nyitókép: zive.sk

 

Már a 2021-es őszi szezonban megkezdi működését a JOJ Group új tévécsatornája, a JOJ Šport, melyet a kábeltévék kínálatában találhatnak meg az érdeklődők. A csatorna a Kábeles Telekommunikációért Szlovák Szövetség (SAKT) tagjainak közvetítésével jut el a tévénézőkhöz.

 

A JOJ Šport célja, hogy minden szlovákiai tévénézőnek közvetítsen országszerte és hogy minden háztartásnak lehetővé tegye, hogy a lehető legkönnyebben hozzájusson a szlovák sporthoz.

 

A JOJ új sportcsatornája főleg a szlovákiai sportnak és a szlovák és külföldi ligákban jelen lévő szlovákiai sportolóknak szentel majd figyelmet, ugyanakkor nem hiányozhatnak majd kínálatából a leginkább közkedvelt nemzetközi és világszintű sportversenyek, bajnokságok sem.

 

 hirdetes_300x300  

A tervek szerint hetente 20 élőadást közvetítenének a fő sportszezon idején és nagyjából 800 mérkőzést a hazai ligás bajnokságokból, méghozzá saját forrásból.

 

A csatorna nem titkolt célja, hogy teret adjon azon szlovákiai klubok és sportolók bemutatkozására, akiket idáig a magasabban jegyzet bajnokságok elnyomtak, így szeretnék bemutatni a junior és ifikategóriás sportolókat és ligákat is.

 

Körkép.sk/JOJ Group – sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!