Nyitókép: Trinitas Sport Club

 

2021. augusztus 1-jén Vágszakály ( Sokolovce) község adott otthont az Merida Road Cup (MRC) kupasorozat következő állomásának. A dunaszerdahelyi Trinitas Sport Club-ot Magyar Bálint kerékpározó képviselte. A 20 kilométeres távon az „Elite” kategóriában a negyedik helyen végzett, így Magyar Bálint továbbra is vezeti a kupasorozatot 181 egységgel.

 

Egy héttel később (2021. augusztus 8.) a Trinitas Sport Club versenyzőinek a „Seredmarathon” nívós versenye jelentett nagy kihívást. Az igényes versenyre 224 résztvevő nevezett be, ahol több nemzet is képviseltette magát. A klubot Magyar Bálint, Szabó Ákos és Sigl Ernest képviselték.

 

A versenyzőknek ezúttal egy mintegy 101 kilométeres távot kellett minél gyorsabban teljesíteniük, mely két megyén, öt járáson, 21 községen és két városon keresztül haladt.

hirdetes_starlux810x300

 

Ernest Sigl (Trinitas Sport Club)

 

Szabó Ákos (Trinitas Sport Club)

 

A táv 92 kilométeréig Magyar Bálint végig ott tekert a háromfős szökésben, majd egy technikai probléma miatt végül az összesítésben a 18. helyen ért célba, a kategóriájában pedig 6. lett.  Szabó Ákos és Sigl Ernest is kiváló teljesítményt nyújtottak ebben a nagyon erős mezőnyben: Szabó összetettben a 53., kategóriájában a 18. helyezést, Sigl pedig összetettben a 32. kategóriájában a 10. helyezésnek örülhetett.

 

Magyar Bálint a célban (Trinitas Sport Club)

 

Majd 2021. augusztus 14-én a MRC kupasorozat jattói (Jatov) páros időfutamának 20 kilométeres távján Magyar Bálint összesített 3., kategóriában 2. helyezést ért el.

 

A jattói futam dobogósai (Trinitas Sport Club)

 

Körkép.sk/ Trinitas Sport Club

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.