Nyitókép: rangado.24.hu

 

Az angol másodosztályból az olasz másodosztályba igazolhat át Nagy Ádám. A magyar válogatott játékos már augusztus elején jelezte, hogy távozni szeretne a Bristol csapatától, most pedig az őt képviselő menedzseriroda is megerősítette, hogy kitartóan érdeklődik iránta egy olasz klub.

 

A lanzione.it szerint a Serie B-ben szereplő Pisa egy külföldi válogatott középpályás átigazolását jelentheti be hamarosan, aki nem más, mint Nagy Ádám.

 

„Valóban kitartóan érdeklődik az olasz csapat, és már megtörtént a kapcsolatfelvétel a két klub között is. Napokon belül eldől, hogy van-e realitása a váltásnak, és hogy sikerül-e minden részletben megegyezni” – nyilatkozta a hír kapcsán a csakfoci.hu-nak az 51-szeres magyar válogatott játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Kövesdi Viktor.

 

 hirdetes_810x300  

A Pisa az előző évadban a Serie B 14. helyén végzett, új sportigazgatója pedig Claudio Chiellini, a Juventus Eb-győztes védőjének, Giorgio Chiellininek az ikertestvére.

 

Nagy Ádám 2016 és 2019 között játszott már az olasz élvonalbeli Bolognában, az utóbbi két idényt pedig az angol Bristol Citynél töltötte, ahol 62 mérkőzésen 3 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!