Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Szemfüles góllal szerezte meg a vezetést a Komáromi FC szombaton Námesztó ellen a szlovák országos másodosztály 13. fordulójában. A komáromiak a mérkőzés esélyeseként léptek pályára, és bár játékuk nem mindig mutatta azt az erőfölényt, melyet a bajnokság során szerzett pontjaik alapján elvárhat Radványi Miklós, a három pontot gond nélkül hozták haza.

 

Varga Péter a 32. percben végezhetett szabadrúgást saját térfeléről, mintegy 60 méterre az ellenfél kapujától. A megszokás nagy úr, a námesztói kapus sem gondolta, hogy ekkora távolságból gondol egyet a komáromi játékos, és egyenesen a hazaiak kapuját célozza meg. Varga azonban jól vette észre, hogy eléggé eltávolodott a kapus az őrizendő hálótól, így kihasználta a kínálkozó lehetőséget és megszerezte csapatának a vezetést.

 

A második játékrész vége felé még sikerült növelni a komáromi előnyt – ügyesen használták ki a lilák a námesztói védelem ügyetlenkedését, Domonkos Kristóf pedig nem vétette el és közelről a kapuba talált.

 

 hirdetes_300x300  

Győzelmükkel a komáromiak immár a tabella harmadik helyén állnak háromponttal lemaradva a listavezető Besztercebánya mögött.

 

A csallóközi gárda legközelebb október 24-én Pozsonyligetfalu ellen, majd egy héttel később hazai pályán Tőketerebes ellen lépnek pályára. Mint ismert, a DAC kiejtése okán a szlovák kupában is érdekeltek Radványi Miklós védencei, ám az eredetileg október 277-re tervezett Nagymihály elleni találkozó új időpontban, november 10-én kerül megrendezésre a Pintyőkeligetben.

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.