Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Gólgazdag mérkőzésen, gyakorlatilag már az első félidőben legyőzte Tőketerebes csapatát a Komáromi FC a szlovák országos másodosztály bajnokságában 15. fordulójában.

 

A hazaiak végig uralták a mérkőzést kevés teret adva a vendégeknek. A gólgyártást már a 11. percben megkezdték Tóth Gábor találatával. A vendégeknek felocsúdni sem volt idejük, máris kettőre növelte a komáromiak előnyét Šmehyl. Érezhetően feszültté váltak a terebesiek, a 32. percben így büntetőhöz juthatott a KFC, Domonkos Kristóf pedig nem szalasztotta el a lehetőséget.

 

A hazai kezdőcsapat, forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

Radványi Miklós védencei így háromgólos előnnyel vonulhattak le a félidei szünetre, hogy aztán a második játékrészben Šurnovský egy szépségdíjas szabadrúgásgóllal növelje négyre a hazai találatok számát. A tőketerebesiektől ezután már csak a szépítésre futotta, így 4:1-re győzött Komárom idei utolsó hazai bajnokiján.

 hirdetes_300x300  

 

A lilák jó szériájuknak köszönhetően továbbra is a tabella elején állnak, csupán egy ponttal lemaradva a listavezető mögött.

 

forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

Legközelebb november 6-án Máriatölgyes csapata ellen lépnek pályára a komáromiak, majd 10-én a fortunaligás Nagymihály csapatát fogadják a Pintyőkeligetben a Slovnaft Cup következő fordulójában.

 

A szlovák országos másodosztály állása 15 forduló után:

Csupán egy ponttal maradnak le a komáromiak a listavezetőtől, forrás: futbalnet.sk

 

Négyszer rezdült a vendégek hálója, fotó: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

 

A teljes mérkőzés itt nézhető vissza:

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!