Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Szombat délután tovább folytatták megkezdett sikerszériájukat a komáromiak, mikor is idegenben, Máriatölgyes csapatától raboltak három pontot. 3:1-es győzelmükkel immáron tízmeccsesre nyújtották veretlenségi sorozatukat.

 

A szlovák országos másodosztály 16. fordulójában Máriatölgyes ellen léptek pályára a komáromiak. Az első félidő gólmentesen zajlott, talán némi bosszúságot is lehetett látni Radványi Miklós arcán. A második játékrészre azonban megjött a lilák győzelmi kedve.

 

A komáromi kezdőcsapat, forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

Először Varga Péter talált be a tizenhatosról a 63. percben, melyre néhány perccel később jött a hazai válasz Kupusović révén. Bayemi azonban nem hagyta, hogy sokáig örülhessen az egyenlítésnek a máriatölgyesi csapat, így ismét átvették a vezetést a vendégek.

 hirdetes_300x300  

 

A hajrában még Ábrahám harcolt ki egy büntetőt, melyet Domonkos Kristóf érvényesített, ezzel megszerezve 8. gólját az idei bajnokságban.

 

forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

A komáromiak győzelmükkel 36 ponttal állnak a tabella második helyén, miközben csupán a szintén 36 pontos, azonban egy fordulóval kevesebbet lejátszó Zólyombrézó előzi meg őket.

 

Radványi Miklós védencei legközelebb november 10-én lépnek pályára a Pintyőkeligetben, mikor is Nagymihály csapatát fogadják. A tét pedig a továbbjutás a Slovnaft Cup következő fordulójába.

 

forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

A bajnokság őszi felét idegenben zárják a komáromiak – november 14-én Zsolna B-csapata ellen bizonyíthatnak, remélhetőleg az eddigiekhez hasonló sikerrel.

 

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.