Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Szombaton lejátszotta utolsó idei bajnoki mérkőzését a szlovák országos másodosztályban szereplő Komáromi FC. Ezúttal idegenben, a zsolnaiaktól sikerült pontot rabolniuk, és ezzel megőrizniük szeptember óta tartó veretlenségi sorozatukat.

 

Elvileg Zsolna B csapata ellen lépett pályára a KFC, gyakorlatilag azonban az első csapat 9 játékosa várta a csallóközieket. Mint ismert, a Fortuna Liga a hétvégén szünetel a válogatott mérkőzések miatt, így kapóra jött a válogatott meghívót nem kapó zsolnai játékosoknak a B csapat meccse. Látható is volt a hazaiak minősége, nem volt könnyű dolguk Radványi Miklós védenceinek.

 

A lilák ennek ellenére már a 19. percben megszerezték a vezetést – Tóth Gábor gyarapította góljai számát egy remek beadás után. Az első játékrészben már nem esett több gól, a másodikban azonban kiegyenlítettek a hazaiak. A 87. percben Domonkos Kristóf eldönthette volna a 3 pont sorsát, ám remekbeszabott lövése pont a kapufa felső sarkán csattant.

 

 hirdetes_300x300  

Így sincs ok szomorkodni, hisz egy remek őszi menetelést sikerült döntetlennel zárni egy gyakorlatilag fortunaligás csapat ellen. Ezzel bebizonyították a lilák, hogy nem véletlenül állnak a tabella élén, és látva a DAC és a Nagymihály ellen mutatott játékot, nem túlzás kijelenteni, hogy akár az első osztályban is helye lehetne a csapatnak a jövőben.

 

A komáromi kezdőcsapat:

forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

MŠK Žilina:
Petráš – Rusnák, Kopas (C), Leitner, Owusu – Mráz, Myslovič, Slebodník – Jánošík, Jibril (75. Gerebenits), Iľko

 

 

forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

 

Az első félidő:

 

 

A második félidő:

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.