Emese, Sarolta
  • HUF: 402.59
  • USD: 1.04
  • 18 °C
  • 30 °C

Hirdetés (X)

Gazdaság

Magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézi Eb: a Mol és a Slovnaft lesz a torna hivatalos támogatója

Világi Oszkár szerint igazi élmény lesz mindkét nemzet számára

Nyitókép: MKSZ

 

A MOL közép-kelet-európai nagyvállalatként mindig is kiemelt figyelmet szentelt a régió sportéletének és a határokon átívelő programok támogatásának. Ennek szellemében jelentette be a MOL és a vállalatcsoporthoz tartozó Slovnaft, hogy hivatalos támogatóként segítik a magyar-szlovák közös rendezésű 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság lebonyolítását. A MOL emellett támogatja a 2024-es női kézilabda Európa-bajnokságot is, amelyet Magyarországon, Ausztriában és Svájcban rendeznek majd – olvasható a MOL közleményében.

 

A MOL a fiatal tehetségek felkarolásától kezdve a profi sportolók támogatásán át a helyi sportegyesületek és közösségek rendszeres segítéséig a régió sportéletének minden mozzanatában jelen van. A Magyar Kézilabda Szövetséggel való együttműködés keretében nemcsak a női- és férfi kézilabda-válogatott munkáját segíti évek óta, de nemzeti támogatója volt korábban a hazai rendezésű női Európa-bajnokságnak is. Szlovákiában szintén hasonló a helyzet, hiszen a Slovnaft öt éve együttműködik a Szlovák Kézilabda Szövetséggel, és támogatja a szlovák férfi kézilabda válogatottat.

 

„A MOL és a Slovnaft Közép-Európa egyik legjelentősebb sporttámogatói, mivel érezzük, milyen fontos szerepet tölt be vásárlóink és partnereink életében a sport”

 

mondta Világi Oszkár, a MOL-csoport Vezérigazgató-helyettese.

 

„A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság az elmúlt időszak egyik legjelentősebb nemzetközi sporteseménye Magyarországon és Szlovákiában, amely igazi élmény lesz mindkét nemzet számára. Hiszünk a sport közösségteremtő és határon átnyúló erejében, ezért büszkén támogatjuk a közös rendezésű versenyt.”

 

A 15. férfi kézilabda Európa-bajnokságot Magyarország és Szlovákia közösen rendezi meg 2022. január 13. és 30. között, ahol a kontinens legjobb 24 együttese csap össze.

 

mol.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket