Nyitókép: dac1904.sk

 

A járványügyi intézkedések miatt nézők nélkül fogadta a MOL Arénában a DAC mai ellenfelét. A Garamszentkereszt a tabella sereghajtójaként érkezett Dunaszerdahelyre és végül 2:0-ás vereséggel távozott.

 

A találkozó végkimenetele már az első félidőben eldőlt. amikor 3 percen elül először Balič, majd Hahn János volt eredményes.

 

A DAC ezt követően őrizte a vezetést, a garamszentkeresztiek a második félidőben több ígéretes helyzetet is kidolgoztak és labdatartásban is jobbak voltak, de nem tudták bevenni Jedlička kapuját.

 hirdetes_300x300  

 

A DAC győzelmével 30 ponttal maradt a tabella negyedik helyén, az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, és jelenleg 33 pontnál járó Nagyszombat mögött.

 

FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY – FK POHRONIE ŽIAR NAD HRONOM DOLNÁ ŽDAŇA 2:0 (2:0) 
Fortuna Liga, 17. forduló, MOL Aréna, Dunaszerdahely, 2021.12.04., 15:00

Játékvezetők: Sedlák – Vass, Halíček
Nézőszám: nézők nélkül
Góllövők: 32. Balić, 35. Hahn
Sárga lap: 73. Balić

 

DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak (K), Muhamedbegovic, Davis – Balić (86. Nebyla), Dimun – Andzouana (46. Ciganiks), Veselovský (59. Schäfer), Moumou (46. Sharani) – Hahn (83. Krstović)

Pohronie: Slančík – Lásik (84. Šmatlák), Štrba, Paluszek (68. Čmovš) – Blahút, Adamec, Mazan (K), Šcišlak (59. Malle), Záhumenský – Badolo (84. Nguer) – Lačný

 

A mérkőzés statisztikája:

 

Kép forrása: sofascore

 

Joao Janeiro tehát zsinórben harmadik győzelmét is megszerezte a DAC kispadján. A szezőn őszi feléből még két mérkőzés van hátra.

 

Körkép.sk/fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!