Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Január 6-án délután a DAC játékosai megkezdik a téli felkészülést. Joao Janeiro 15 órakor tartja meg idei első edzését a sárga-kékeknek.

 

A dunaszerdahelyiek december 17-én Rózsahegy ellen zárták az őszt, majd a téli szünet alatt mindenki egyéni edzésterv alapján készült.

 

„Az egyéni edzésterv futásokból és különféle erősítő gyakorlatokból tevődik össze. A konditerembe jártam edzeni, a futásokat pedig odahaza, Liptószentmiklós környékén és a városban abszolváltam. A szünet alatt szintén alaposan kipihentem magam a családommal, most pedig már várom a csapattársaimmal közösen abszolvált téli felkészülést”

 

állapította meg Dominik Kružliak csapatkapitány.

 hirdetes_300x300  

 

A játékosok csütörtökön 14 órakor találkoznak ismét, majd egy órával később kezdetét veszi az edzés is. A sárga-kékek még sosem kezdték ilyen korán az évet, ám az idei első bajnoki mérkőzésére már február 12-én sor kerül, így nem nyújthatták el jobban a téli szünetet.

 

A klub közlése szerint a felkészülés első 17 napját a MOL Akadémia hazai környezetében abszolválja a csapat, majd egy törökországi összpontosításra utaznak. A tervek szerint 6 felkészülési mérkőzést játszanak: hazai környezetben Pozsonyligetfalu, az FK Pohronie és Somorja ellen, Törökországban pedig a Topolya, a Kubany Krasznodar és a Čukarički Belgrád ellen lépnek pályára Janeiro védencei.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!