Nyitókép: m4sport

 

Kedden megkezdődik az egyenes kieséses szakasz a BL-ben, csütörtökön az EL-ben, így hétfőtől vasárnapig minden nap élő labdarúgó-közvetítésekkel várja a nézőket az ország legnézettebb sportcsatornája.

 

A labdarúgásé lesz a főszerep hétfőtől vasárnapig az M4 Sporton és az m4sport.hu-n. Hét nap alatt 10 élő labdarúgó-közvetítés várja a nézőket az M4 Sporton és az M4 Sport+-on.

 

Izgalmas rangadóval veszi kezdetét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, hiszen kedden a bajnokság két nagy esélyesének tartott PSG–Real Madrid összecsapás nyitja meg a nyolcaddöntős küzdelmeket. Szerdán este újabb forduló következik, a csúcsfutballt az Internazionale–Liverpool találkozó biztosítja, az olasz bajnokság éllovasa ugyanis a BL-győzelemre szintén nagy eséllyel pályázó angol csapatot fogadja. Csütörtök este az Európa Liga rájátszása is megkezdődik, az eredményesebb időket megélt FC Barcelona lép pályára ekkor az SSC Napoli ellen.

 

 hirdetes_810x300  

Hazai kedvenceknek is szurkolhatnak a focirajongók, péntektől vasárnapig már a rendkívüli izgalmakat hozó OTP Bank Liga meccseit láthatják.

 

A csúcsfoci mellett természetesen a téli olimpia eseményeiről sem maradnak le a közmédia sportcsatornájának nézői. A csatorna 11 fős stábja a helyszínről számol be az aktualitásokról. Az ötkarikás játékok záró ünnepsége február 20-án 13:00-kor kezdődik.

 

 

Heti menetrend

 

Kedd 21:00

Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzés: PSG–Real Madrid

 

Szerda 21:00

Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzés: Inter–Liverpool

 

Csütörtök 18:45

Európa Liga rájátszás: FC Barcelona–SSC Napoli

 

Péntek 20:00

OTP Bank Liga: Mezőkövesdi Zsóry FC–Budapest Honvéd FC

 

Szombat

14:45 OTP Bank Liga: Kisvárda-Paks M4 Sport+

17:00 OTP Bank Liga: Gyirmót-Zalaegerszeg M4 Sport+

19:30 OTP Bank Liga: MTK Budapest–FTC

 

Vasárnap

15:30 OTP Bank Liga: Puskás Akadémia FC-Debreceni VSC

17:45 OTP Bank Liga: MOL Fehérvár FC–Újpest FC

 

Körkép.sk/MTVA-hír

Megosztás:
Címkék: BL foci m4sport

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!