Nyitókép: KFC Komárom/facebook

 

Három ponttal tér haza Kassáról a Komáromi FC, miután 1:0-ra megverte tabellaszomszédját.

 

Pénteken 17 órától Kassán lépett pályára a KFC. A kiegyenlített mérkőzést a remek formában futballozó Nguidjol Bayemi 41. percben lőtt gólja döntötte el.

 

Šimon Šmehylt a 60. percben egy szabálytalannak ítélt becsúszás miatt rögtön piros lappal büntette a játékvezető, a komáromiaknak így emberhátrányban kellett kivédekezniük a mérkőzésből hátralévő fél órát.

 

 hirdetes_300x300  

 

A kassaiak nagy nyomás alatt tartották a komáromi kaput, Miloslav Bréda azonban többször is remekelt, emellett jól helyt álltak a védők is.

 

Ezzel a győzelemmel a komáromiak sikeresen megtartották a tabellán elfoglalt negyedik helyüket és növelték előnyüket az ötödik Kassa előtt. Az éllovas Zólyombrézótól 12 pontra vannak a lilák, a második és harmadik helyen álló Besztercebánya és Szakolca viszont csak három pontra van, igaz, előbbi kétmeccses hátrányban van egyelőre a komáromiakhoz képest. Szakolca pedig szombaton Tőketerebest fogadja, ahol egyértelműen hazai sikerre számítanak.

 

 

A 30 fordulóból álló bajnokságból így még öt mérkőzés van hátra Radványi Miklós védenceinek, akik legközelebb április 23-án, 16:30-tól Somorját fogadják hazai pályán a Pintyőkeligetben. A 27. fordulóban Puhóra látogatnak majd a lilák, május 7-én pedig Námesztó csapatát fogadják ismét Komáromban. Hazai pályán az idényben utoljára május 13-án láthatjuk majd a komáromiakat, mikor is Pozsonyligetfalu csapatát fogadják, majd egy héttel később, május 20-án Tőketerebesen zárják a szezont.

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!