Nyitókép: getty images

 

Az elmúlt napokban már halálhírét keltették a világsajtóban, amit akkor még maga cáfolt meg, szombaton viszont családja bejelentette: elhunyt a játékosügynök, Mino Raiola.

 

„Végtelen fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt a valaha élt leggondoskodóbb és legcsodálatosabb játékosügynök”

„Mino a végsőkig ugyanazzal az erővel harcolt a tárgyalóasztaloknál játékosai védelme érdekében. Mino büszkévé tett minket és ezt soha nem vette észre. Mino rengeteg ember életére volt hatással és egy új fejezetet írt a modern labdarúgás történelmébe. Jelenléte örökre hiányozni fog. Mino küldetése, hogy a labdarúgás egy jobb hely legyen a játékosok számára ugyanazzal a szenvedéllyel folytatódik. Szeretnénk köszönetet mondani azért a hatalmas segítségért, amit kaptunk a nehéz időnkben, emellett kérjük, tartsák tiszteletben a család és barátaink magánéletét a gyász idején.”

 

közölte a család Mino Raiola Twitter-oldalán.

 

 hirdetes_810x300  

Ügyfele volt többek között Dennis Bergkamp, Wim Jonk, később Pavel Nedved, majd Robinho is, míg a ma is aktív játékosai között említhetjük mások mellett Zlatan Ibrahimovicot, Paul Pogbát, Erling Haalandot, Gianluigi Donnarummát, vagy éppen Marco Verrattit is.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:
Címkék: Mino Raiola

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!