Nyitókép: nemzetisport.hu

 

Meghalt Berki Krisztián, az FTC korábbi vezérigazgatója – írja a Blikk, melynek információját a rendőrség megerősítette.

 

A Blikk úgy tudja, hogy ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

 

A helyszínen ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

 

 hirdetes_300x300  

Bors megkeresésére Berki felesége is megerősítette férje halálhírét.

 

Berki Krisztián a 2004–2005-ös idényben a Ferencváros igazolt labdarúgója volt, de a zöld-fehéreknél hivatalos mérkőzésen nem szerepelt. Utána Diósgyőrbe szerződött, ahol 2006 tavaszán három NB I-es meccsen védett. Huszonöt évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. Visszavonulása után 2007-ben az FTC Zrt. vezérigazgatója lett, posztjáról 2010 júniusában lemondott. Az elmúlt években több televíziós műsorban, showműsorban szerepelt, közismert alakja volt a magyar médiának.

 

blikk.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.