Nyitókép: Puskás Aréna/facebook.com

 

Szombaton, Trianon évfordulóján az angolok ellen lép pályára a magyar válogatott. Bár a korábbi büntetés miatt a találkozó zártkapus, több mint 30 ezer néző lesz a helyszínen.

 

Az MLSZ ugyanis kihasználja azt a kiskaput, mely szerint az eltiltás ellenére gyerekekkel tölthetik meg a szektorokat. Tíz gyermekekenként egy felnőttet engednek be ilyenkor. A hírek szerint már most biztos, hogy minimum 30 ezren lesznek ott a szombati Nemzetek Ligája-találkozón a Puskásban.

 

A brit The Telegraph cikke szerint ez azonban nem tetszik az angoloknak. Sőt, dühíti őket, hogy a magyar szurkolók rasszista és diszkriminatív magatartásáért kapott zártkapus eltiltás ellenére, mégis beengedik a nézőket a stadionba.

 

 hirdetes_300x300  

Érdekesség azonban, hogy az angolok annak ellenére nehezményeik a magyar leleményességet, hogy ők maguk is élnek a lehetőséggel, hisz az olaszok ellen ők sem engedhetnének be szurkolókat.

 

A hónap végén rendezendő találkozót a wolverhamptoni Molineux-ban játsszák, melyet a Wembleyben rendezett Európa-bajnoki döntő rendbontása miatt ugyancsak zárt kapuk mögött kell megrendezni. A Telegraph szerint azonban arra a mérkőzésre csak mintegy 2000 főt várnak.

 

Nemzetek Ligája, csoportkör (A-liga 3. csoport)    
Június 4., 18.00: MAGYARORSZÁG – Anglia
Június 7., 20.45: Olaszország – MAGYARORSZÁG
Június 11., 20.45: MAGYARORSZÁG – Németország
Június 14., 20.45: Anglia – MAGYARORSZÁG

 

nb1.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!