Aurél
  • HUF: 419.32
  • USD: 1.00
  • 9 °C
  • 22 °C

Hirdetés (X)

sport

Angol-magyar előtt – Rossi: Címeres mezben megszűnnek a nehézségek

"Örülök, hogy újra lehetőségünk lesz megmérkőzni a világ egyik legjobb válogatottjával"

Nyitókép: mlsz.hu

 

A magyar válogatott hétfőn megérkezett Wolverhamptonba, a keddi, angolok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés helyszínére – közölte az mlsz.hu.

 

A németek elleni szombati Nemzetek Ligája-mérkőzés után a magyar válogatott vasárnapja a regenerációról szólt, hétfőn pedig, a délelőtti edzést követően, útra kelt a csapat Wolverhamptonba, a mai, angolok elleni meccs helyszínére.

 

Hétfőn a helyszínen már nem edzettek a játékosok, de tettek egy sétát a keddi találkozó helyszínén, a Molineux Stadionban, Marco Rossi és Nagy Ádám pedig sajtótájékoztatón vett részt.

 

Tíz nap alatt négy mérkőzést játszunk, ehhez még klubszinten sem szokhattak hozzá a játékosok. Nehéz lesz a negyedik meccsünk, mert nincs túl sok lehetőségünk a csapat forgatására, de amikor a játékosok a hazájukat képviselik, minden nehézség megszűnik. Sok fiatal van a keretünkben, akik egyelőre nem állnak készen arra, hogy főszerepet kapjanak egy ilyen mérkőzésen. Időre van szükségük, és mi meg is szeretnénk adni nekik az időt, hosszú távon számítunk rájuk, mert mindannyian kitűnően dolgoznak. Különleges mérkőzés vár ránk az angolok ellen, örülök, hogy újra lehetőségünk lesz megmérkőzni a világ egyik legjobb válogatottjával

 

nyilatkozta a szövetségi kapitány.

 

Nemzetek Ligája – Angliában ér véget kedden a magyarok júniusi erőltetett menete

 

A korábban Angliában futballozó Nagy Ádám arra számít, hogy az angolok a budapesti vereség, majd az azt követő két döntetlen után szeretnék gyorsan eldönteni a mieink elleni találkozót.

 

Arra számítunk, hogy az angolok nagy nyomást fognak helyezni ránk. Stabilan kell védekeznünk, szervezettnek kell lennünk, hasonlóan az előző találkozókhoz. Ez lesz a negyedik mérkőzésünk rövid idő alatt, de erőt ad számunkra, hogy egy egész ország áll mögöttünk. Három mérkőzés már lement, láttuk, hogy miben kell még javulnunk, és az eddigi tapasztalatok alapján mindent megteszünk a hibák kijavítása érdekében. Intenzív mérkőzések vannak a lábakban, jó pár játékosnak ez lesz a negyedik meccse tíz nap alatt, de erőt ad, hogy az egész ország mögöttünk áll és szurkol nekünk

 

fogalmazott Nagy Ádám.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket