Nyitókép: dac1904.sk

 

Az EKL 2. előselejtezőjének első felvonásán elért kétgólos Feröer-szigeteki győzelem után a visszavágón is diadalmaskodni akarnak a sárga-kékek. A DAC-Víkingur összecsapás csütörtökön 21:00 órakor kezdődik.

 

„Mentalitásunkból fakadóan mindig a győzelemre játszunk, szeretnénk a saját stílusunkkal sikeresek lenni. A csapat továbbra is egy folyamat részese és számunkra az a fontos, hogy a szurkolók érezzék: a megfelelő irányba tartunk. Nem számolgatunk, a győzelemért lépünk pályára. A 2:0-s eredmény a visszavágóra tekintve jó, de maximálisan ébernek, kellően magabiztosnak, ám ugyanakkor szerénynek és szorgalmasnak kell lennünk. Ezekre akarunk építeni.

A saját bőrünkön tapasztaltuk meg az ellenfél játékstílusát, így bízom benne, hogy felkészültebben várjuk a támadásaikat és hatástalanítjuk az erősségeiket: a pontrúgásokat és a gyors ellentámadásokat. Ugyanakkor a támadásban pedig hatékonynak kell lennünk. Remélhetőleg alaposan felkészültek vagyunk, amit a pályán bizonyítani is akarunk. Győzelemre fogunk játszani”

 

nyilatkozta Adrian Guľa vezetőedző a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, majd egy remek hírt is megosztott Kalmár Zsolttal kapcsolatban.

 

A magyar válogatott középpályás több mint 16 hónap után ismét helyet kapott a DAC mérkőzésre készülő keretében.

 hirdetes_300x300  

 

„Felkészült, teljes erőbedobással edzett a csapattal. Bízom abban, hogy ez nemcsak számunkra vonzó lehetőség, de a szurkolók is kíváncsiak arra, hogy egy hosszú kihagyás után jó vezérként megmutassa a tudását a pályán”

 

árulta el Adrian Guľa.

 

Az Európa Konferencia Liga 2. előselejtezőjében megrendezésre kerülő DAC 1904 – Víkingur Gøta párharc visszavágóját csütörtökön 21:00 órakor rendezik. A továbbjutó csapat a 3. selejtezőkörben a grúz-román Saburtalo Tbiliszi-FCSB csata sikeresebbikével találkozik.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!