Nyitókép: fradi.hu

 

A bajnoki címvédő FTC a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén az azeri Qarabag ellen vendégszerepel augusztus 3-án, magyar idő szerint 18 órakor. A találkozót megelőző sajtótájékoztatón először Tokmac Nguen osztotta meg várakozásait.

 

Hosszú utazáson vagyunk túl, de nem volt semmi gond. Nagyon jó támadó játékosai vannak az ellenfélnek, nehéz mérkőzésre számítok. Nem számít, hogy vannak hiányzói a Qarabagnak, ez nem fogja befolyásolni a mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy erős felállásban fognak pályára lépni

 

mondta Tokmac Nguen.

 

Mindkét csapatnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei, ezen a szinten nincs könnyű ellenfél, tudjuk, hogy erős csapat ellen fogunk játszani. Szerdán tiszta lappal indulunk, nem lehet kijelenteni, ki a favorit. Tisztelnünk kell az ellenfelet, kielemeztük őket. A Qarabag erős támadó-futballt játszik hazai pályán, erre fel kell készülnünk. Van egy sajátos stílusuk, minden attól függ, milyen játékstílust sikerül játszanunk. Meglátjuk, mennyire lesznek bátrak a játékosok.

 

 hirdetes_300x300  

kezdte Sztanyiszlav Csercseszov.

 

Ezután egy kérdés arra vonatkozott, mi a titka annak, hogy a vezetőedző ilyen régóta az edzői pályán.

 

Szükséges a szakma szeretete ahhoz, hogy valaki sokáig vezetőedző legyen, valamint elhivatottság is kell hozzá. Ez annak is köszönhető, hogy nagy az egyetértés a csapat és köztem.

 

Ezután Franck Boli felől érdeklődtek az újságírók.

 

A Puskás elleni mérkőzést ki kellett hagynia, már együtt edz a csapattal, remélhetőleg szerdán pályára léphet

 

zárta gondolatait Csercseszov.

 

fradi.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.