Nyitókép: fradi.hu

 

1:1-es döntetlent játszott a Ferencváros az azeri Qarabaggal szerda este, a továbbjutó sorsa jövő héten Budapesten dől el.

 

A magyar bajnok Franck Boli fejesével mintegy negyed óra játék után szerzett vezetést, majd az azeriek még az első félidő letelte előtt egyenlítettek. Bár helyzetek akadtak még mind a két oldalon, további érvényes találat már nem született.

 

A visszavágót jövő héten kedden rendezik Budapesten a Groupama Arénában. A találkozók győztese a moldovai Sheriff Tiraspol, vagy a cseh Viktoria Plzeň ellenfele lesz a BL-selejtező negyedik fordulójában. A vesztes az Európa-ligában folytatja a nemzetközi kupaszereplést és az ír Shamrock Rovers valamint az északmacedón Skupi összecsapás győztesével harcolhat meg a továbbjutásért.

 

 hirdetes_300x300  
Bajnokok Ligája, 3. forduló, 1. mérkőzés

Qarabag – FTC 1-1 (1-1)

Tofiq Behramov Stadion, Baku, Azerbajdzsán

Qarabag: Mahammadaliyev – Vesovic, Mustavazede, Huseynov, Bayramov – Garayev, Jankovic (Romao 83.) – Kvabena, Ozobic (Sheydayev 79.), Zoubir – Wadji

Vezetőedző: Gurban Gurbanov

 

FTC: Dibusz – Knoester (Kovacevic, 67.), S. Mmaee (Thelander, 57.), Civic – Botka, Laidouni (Besic 88.), Tokmac, Esiti, Zachariassen – Traoré, Boli (Vécsei, 67.)

Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

Sárga lapok: Jankovic (27.), Mustavazede (66.), ill. (Botka (65.), Kovacevic (82.)

Gólok: Owusu (33.), ill. Boli (17.)

 

A mérkőzés szöveges összefoglalója ITT érhető el.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: BL Fradi Qarabag

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!