Nyitókép: dac1904.sk

 

Hiába vezetett a DAC szombaton, végül mind a három pontot elvitte a MOL Arénából a trencséni együttes.

 

A sárga-kékek a 27. percben Ramadan révén szereztek vezetést, majd a következő néhány percben két DAC-helyzet is kimaradt. A szünetben Káčer kényszerű cseréjére került sor, helyette Dimun lépett pályára.

 

A második játékrész töredezett játékot hozott, mígnem a 65. percben kiegyenlítettek a vendégek, majd három perc alatt meg is fordították az állást.

 

 hirdetes_300x300  

Adrián Guľa a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elégedetlenségének is hangot adott.

 

„Az első félidő jó játékot hozott a részünkről. Jól bejátszottuk a szabad területeket. Krstović került nagy helyzetbe, azon kívül volt még nagy ziccerünk, a másik oldalon viszont Demitra is betalálhatott volna. A szünetben kényszerű cserét kellett végrehajtanunk, Káčer nem tudta folytatni a játékot, és az a második félidőben megmutatkozott a középpályán. Nicolaescunak volt ugyan egy nagy helyzete, de nem vagyok elégedett, azzal ahogy reagáltunk a kedvezőtlen eredményre.

A cserék sem tudtak segíteni, görcsösen játszottunk. Mintha elvesztettük volna a fejünket, a csapat nem tartotta be az utasításokat. Ez az, ami nyugtalanít. Azt várom el a csapattól, hogy azzal a lelkesedéssel játsszon, mint a szezon elején.”

 

fogalmazott az edző, majd üzent is játékosainak a sajtón keresztül:

 

„Üzenem a játékosaimnak, hogy ezért a mezért maximális odaadással és lelkesedéssel kell harcolni. Ezt ma hiányoltam. Ki kell értékelnünk, hogy a minőséggel volt-e a gond vagy a motivációval. Nem gondolom, hogy szerdán a Slovan spórolni fog az erejével. Egy rangadó vár ránk.

A nagyszombati vereség után kíváncsiak voltunk, hogy reagál a csapat, de nem az történt, amit elképzeltünk. Vannak jelek, melyeket el kell kapnunk, és idejében helyre raknunk. Nagy kihívás előtt állunk, de csak a részletekre odafigyelve, minőségi teljesítményt nyújtva tudunk jó eredményt elérni.”

 

zárta Guľa.

 

dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Trencsén

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!